Onze cliënten

Om u een idee te geven van de diensten die wij leveren, volgt hier een overzicht van recente en huidige cliënten:

 

Twello (Gelderland)

In Twello hebben wij een team van vier zorgkrachten, die dagelijks van 15.00 tot 18.00 uur bij een oudere dame aanwezig zijn voor gezelschap en assistentie bij de maaltijd.

 

Voorburg

Bij een echtpaar* van 94 en 95 jaar oud verzorgt ons team van vijf personen 24-uurs zorg. Onze hulpverleners worden iedere derde dag 's ochtends afgelost.

Het takenpakket omvat assistentie bij aan- en uitkleden, baden, boodschappen doen en maaltijden. Verder wordt het echtpaar gezelschap gehouden en begeleiden onze zorgverleners een aantal uitstapjes per week. Denk aan wandelen, naar het park gaan, etcetera.

*) Voor verzorging van twee personen geldt een toeslag op de vergoeding.

 

Utrecht

In Utrecht verzorgen wij met een team van zes personen een invalide dame. Het werk omvat hier 24-uurs zorg voor perioden van drie à vier aaneengeschakelde dagen. Ons team begeleidt deze dame in haar dagelijkse dingen zoals wandelen en eten koken.

 

Hilversum

Bij een 83-jarige heer met licht autistische symptomen verzorgen wij intensieve 24-uurs zorg. Hierbij staat continuïteit en rust centraal. De dagelijkse wandeling wordt zeer op prijs gesteld.

 

Deventer

Bij een dementerende dame in Deventer zijn wij drie tot vier uur per dag aanwezig. De cliënt houdt erg van wandelen en wij brengen afwisseling en ondersteuning in haar dag.

 

Zelf zorgverlenen?

AVERU is altijd op zoek naar flexibele, gemotiveerde mensen. Onze dienstverlening omvat zowel hulp voor een aantal uren, als 24-uurs zorg. Ook het zogenaamde "slaapwachten" valt onder onze diensten.

U heeft ervaring in de zorg, profesioneel of in familiekring, en u zoekt een zinvolle invulling van uw tijd? In de zorg zijn altijd mensen nodig. Ook als u geen ervaring in de zorg, maar wel affiniteit met zorgen voor anderen kunt u bij ons aan de slag.

Geduld, begrip, en behulpzaamheid zijn sleutelwoorden voor onze zorgverleners.

 

 

 

Zorg van ouderen,
voor ouderen

Hoe gaan wij
te werk?

Flexibele
thuiszorg

Totaalpakket
zorgtaken

Onze cliënten

 

 

GROTE RATELAAR 124
7422 NG   DEVENTER

INFO@AVERU.NL

  (c) Copyright Averu 1999 - 2015